• Ovner
  • Utstyr
  • Aktuelt
  • Referanser
  • Ovner
  • Utstyr
  • Aktuelt
  • Referanser
  • Kontakt oss
KONTAKT

Lurer du på noe?

Aktuelt

Den ferske osten

Det finnes noe sånt som en halvfull klassiske pizzaer uten ost, for eksempel Italias berømte Marinara, men som regel er mozzarella synonymt med pizza. Dette gjelder spesielt i Italia, men også i USA og alle andre steder der det lages pizza.

Les mer

Vulkantomaten

San Marzano-tomaten er kjent som en av verdens desidert beste tomater, og den brukes på mange av de beste pizzaene i Napoli og utenfor Italia. Når det er sesong, brukes friske tomater, mens hermetiske er perfekt på pizza hele året. En av de unike egenskapene er at San Marzano-tomaten holder seg frisk og smaksrik også etter at den er hermetisert.

Les mer

Mølleren

Mel er muligens den pizzaingrediensen flest snakker om i Italia, det vil si mel, produsenter, typer og egenskaper. Vi har lært av de beste pizzaioloene at mel er avgjørende for kvaliteten.

Les mer
Pizza Angels AS
Tore Gjesteland
Storgata 41, 4307 Sandnes
E-post: tore@pizzaangels.no
Tlf: +47 906 88 993