Pizzastål

Pizzastålet er et godt valg når en vil tilberede pizza. En stålplate leder varme raskere enn en plate i leire eller keramikk. Dette korter ned pizzaens tilberedningstid i ovn og grill og samtidig gir den gode, sprø bunnen.

Forvarm stålplaten på rist midt i ovnen på 300 grader med både over-og undervarme i ca 30 min. Strø et tynt lag med mel, gjerne samme meltype som brukes i deigen, før pizzaen legges på pizzastålet. Her kan vi anbefale å bruke Pizza Angels pizzaspade. Pizzaen vil være tilberedt på kort tid. Pizzastålet vil gi deg stekeglede i mange år.

O. Hetland AS

Vår foretrukne samarbeidspartner på gass og avtrekk

Denne kvalitetsleverandøren er vår foretrukne samarbeidspartner når det gjelder gass og avtrekk. Bryne-firmaet har lang erfaring og kjenner våre ovner godt.

Kontakt Oddvar Hetland på telefon 92 06 68 00 eller post@ohetland.no.

Miljø

Finn din egen løsning

Ovnen blir som regel et samlende punkt i miljøet den står i. Flammen skal være synlig for alle som er tilstede. Den kan stå fritt som en skulptur, på benk eller bygges inn. Utforsk her hvordan andre har løst det.